ERR: Incorrect args for pair coefficients (EAM/Alloy)

Hi,

I am trying to anneal Co-W alloy with 10% W at 300K to observe some structural changes after repeated annealing. I’ve entered the following command :

Co-W annealing

units metal
boundary p p p
lattice fcc 3.544
region box block 0 20 0 20 0 20
create_box 1 box
create_atoms 1 box
set group all type/fraction 2 0.1 12393
mass 1 27
mass 2 58.89
velocity all create 300 12347

Hi,
I am trying to anneal Co-W alloy with 10% W at 300K to observe some
structural changes after repeated annealing. I've entered the following
command :
# Co-W annealing
units metal
boundary p p p
lattice fcc 3.544
region box block 0 20 0 20 0 20
create_box 1 box

here is a mistake.
if you want to have two atom types in total,
you have to tell LAMMPS that here.

create_atoms 1 box
set group all type/fraction 2 0.1 12393

this command should have already failed for you.
it does for me.

mass 1 27
mass 2 58.89
velocity all create 300 12347
#################################
pair_style eam/alloy
pair_coeff * * CoW.set Co W
fix 1 all npt 300 300 10000 iso 1 1 100
dump CoW all atom 1000 dump.cow
thermo 100
compute cowrdf all rdf 1000
fix 1 all ave/time 1000 1 1000 c_mycowRDF file tmp.rdf mode vector
run 10000
**************************************************************************
The program is running upto the velocity command, but I am getting an error
:
ERR: Incorrect args for pair coefficients, even though the command is
similar to the one given in the manual.
The file used (CoW.set) was generated using the script given in
"eam_database".
I've also tried giving the root file path along with file name, but I am
getting the same error.

it has nothing to do with the potential file.

there are _many_ more things in your input that doesn't make sense.
starting with using outdated syntax, strange time constants for the
npt integrator considering your choice of units, multiple and inconsistent
fixes with the same fix id, a fix that refers to a non-existing compute
and so on.

axel.