[lammps-users] Segmentation error

Hi Axel,

I am attaching the potential file with this mail.

Thanks
Sivashankar

— On Tue, 17/8/10, Axel Kohlmeyer [email protected] wrote:


> From: Axel Kohlmeyer [email protected]
> Subject: Re: [lammps-users] Segmentation error
> To: “siva shankar” <[email protected]…545…>
> Cc: [email protected]
> Date: Tuesday, 17 August, 2010, 10:37 PM
>
> On Tue, Aug 17, 2010 at 12:57 PM, siva shankar <[email protected]…1973…> wrote:
> >
> > Dear All,
> >
> > I am specifying multiple simulations (minimizations) in a single file using clear command. Simulation stops after the first simulation giving segmentation error. I am attaching my input file herewith. Could any one help me.
>
> not without the also having the Au.eam.0.0.alloy file.
>
> axel.
>
> > Thanks
> > Sivashankar
> >
> >
> > ------------------------------------------------------------------------------
> > This SF.net email is sponsored by
> >
> > Make an app they can’t live without
> > Enter the BlackBerry Developer Challenge
> > http://p.sf.net/sfu/RIM-dev2dev
> > _______________________________________________
> > lammps-users mailing list
> > [email protected]
> > https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/lammps-users
> >
>
> –
> Dr. Axel Kohlmeyer [email protected]
> http://sites.google.com/site/akohlmey/
>
> Institute for Computational Molecular Science
> Temple University, Philadelphia PA, USA.

|

Au.eam.0.0.alloy (1.68 MB)

Hi Axel,

I am attaching the potential file with this mail.

i don't see any segmentation fault happening.
where do you get it?
have you tested all your EAM files individually?

axel.