cna problems

hello, i’m simulating a solid and i need get cna analysis, but when i use it, the values is 0,029761905 very different to 1, 2, 3, 4, 5 that appear in the manual, that are a defined structure, and i don’t know what does mean.
What can be happening? Thanks.

hello, i'm simulating a solid and i need get cna analysis, but when i use
it, the values is 0,029761905 very different to 1, 2, 3, 4, 5 that appear in
the manual, that are a defined structure, and i don't know what does mean.
What can be happening? Thanks.

you must be doing something wrong. it works fine for me. see the
following simple test based on the melt example:
in both cases it starts with the respective lattice and when melting
changes to the unknown lattice label 5.

it is difficult to comment on what you don't show us, since nobody
here is a psychic or has a crystal ball.

axel.

# 3d Lennard-Jones melt

units lj
atom_style atomic

lattice fcc 0.8442
region box block 0 10 0 10 0 10
create_box 1 box
create_atoms 1 box
mass 1 1.0

velocity all create 3.0 87287

pair_style lj/cut 2.5
pair_coeff 1 1 1.0 1.0 2.5

neighbor 0.3 bin
neigh_modify every 20 delay 0 check no

fix 1 all nve
compute 1 all cna/atom 1.5

dump id all custom 50 dump.fcc id x y z c_1

thermo 50
run 250

clear
units lj
atom_style atomic

lattice bcc 0.8442
region box block 0 10 0 10 0 10
create_box 1 box
create_atoms 1 box
mass 1 1.0

velocity all create 3.0 87287

pair_style lj/cut 2.5
pair_coeff 1 1 1.0 1.0 2.5

neighbor 0.3 bin
neigh_modify every 20 delay 0 check no

fix 1 all nve
compute 1 all cna/atom 1.5

dump id all custom 50 dump.bcc id x y z c_1

thermo 50
run 250